BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 11 March 2011

addict games

hahaha... game ni menjadi kegilaan aku sekarang.. best kot.. memang mula2 tgk member2 main, cam bodoh jek game nih.. bila aku try, addict lak.. hahaha.. member aku sampai cakap ko tido jela dengan leptop tu.. hahahaha... ternyata memang best la game nih..

cara main dia???
ok.. first2, korang kena install dulu benda nih.. pastu da install, baru korang bleh main.. lepas korang bukak benda alah ni, dia akan suruh korang tanam  satu pokok menembak.. best woo..
bila korang da tanam pokok tu, baru lh zombie akan mula datang.. first2, satu lorong jer dia bukak tapi nanti bila dah expert, dia akan bukak banyak lorong..
lagi satu, game ni best bila dapat hadiah.. ada dia bagi bunga yang dia suh tanam.. bunga tu akan bagi duit dekat kita.
pastu korang bleh beli tree of wisdom.. pokok ni akan banyak bagitau rahsia yang tersembunyi.. hahaha... best kot.. tapi paling best bila main pakai cheat.. hahaha...

0 comments: